Rena ditt hem från negativa energier


Välj en lugn plats där du inte blir distraherad.  Välj en plats där du kan sitta eller ligga bekvämt.  Det behöver inte vara ett stort utrymme, och det är okej att använda ett hörn i rummet.  Om det finns något som känns stökigt, försök ta bort det så att det inte kommer att distrahera dig. 

 Om du har problem med att hitta en bra plats kan du överväga att vara utomhus för din ritual.  Detta gör att du också kan få kontakt med naturen, vilket kan hjälpa dig att öka din positiva energi.

Använd tex salvia för att rena dig själv och din plats.

Rökelse

Placera dina örter tex, salvia i en värmetät skål eller ett fat  och tänd dem..

Använd sedan en fjäder eller handen för att sprida röken över kroppen från huvudet till fötterna.  Därefter använder du en  fjäder eller hand för att röra  röken runt utrymmet.  

Prova följande  örter:

 Salvia för rening

 Cederträ för positiv energi

 Rökelse som du tycker om 

Ordna i ditt rituella utrymme.  Lägg dina örter  på golvet, ett bord eller en filt.  Du kan ordna dem som du vill.  Ett sätt är att sätta ditt ljus i söder, din rökelse  i öster, ditt salt i norr och din skål med vatten i väster.  Tänd din rökelse  så att röken fyller området.  Alla andra saker som din tomma skål, kan vara i mitten.  Här är några tillbehör du kan använda: 

 Ett vitt ljus

 Rökelse

 En skål eller en kopp vatten

 Salt

 En tom skål

 Papper

 Penna

Detta kan bli en extremt bra ceremoni och ritual för dig, jag tänker på dig som gör den och önskar allt gott i ditt liv.
Kram från Barbro