Behöver du en energetisk och spirituell rening?

Såhär kan Du göra en fysisk och energetisk reningsritual

Du kan göra en spirituell rening när du känner dig belastad av oro eller negativitet eller om du känner dig andligt blockerad.  Du kan också välja att rena dig regelbundet för att hjälpa din andliga tillväxt, tex genom att göra en reningssritual eller ta ett ritualbad.

Dessutom kan du också meditera eller be för att lindra dina bördor och be om hjälp.

  1. Duscha innan du tar ditt rituella bad så att du är ren!   Du vill inte ha smuts eller andra föroreningar i ditt rituella badvatten, så duscha alltid först.  Använd tvål eller duschcreme för att tvätta huden och förbered dig för ditt rituella bad.  Under tiden kan du fokusera dina tankar på dina avsikter du har med att rena dig själv.Till exempel kan du upprepa ett mantra i huvudet när du badar.  Du kan tänka ”jag släpper all negativitet inom mig och runt omkring mig”, eller ”jag tvättar nu bort alla mina bekymmer”
  2. Fyll upp ett bad som är lagom varmt.  Innan du kryper ned testa ditt vatten med handen på baksidan för att se till att det inte är för varmt. Tänd några ljus, kanske vill du även ha en fin musik att lyssna till.

Tips: Den bästa tiden att ta ett rituellt bad är en kvällen närmast en fullmåne.  Men du kan såklart göra det när som helst och få en riktigt bra andlig rening.

Fortsättning  kommer i mina kommande inlägg, denna process sker i flera steg.

Kram från Barbro??