Auran

Auran är ett elektriskt fält som omger allt levande och vissa av oss föds med förmågan att se det, men det går också att träna sig att se det. Detta fält beskrivs som ett lysande band som strålar och skimrar i regnbågens alla färger och omsluter hela kroppen.
Det finns olika förklaringar och den tros utgå från det högsta medvetandeplanet och lämnar kroppen genom dess chakran. Auran kan också beskrivas som ett kraftfullt elektromagnetiskt fält, som är ditt personliga energifält allt som är du, det tar in energi från omvärlden och sänder ut din personliga energi till allt runt omkring dig.
Studier har visat att vissa människor, med förbundna ögon kan känna när någon iakttar dom intensivt, det är med auran man känner det.

Auran är en karta över en persons hela liv och karaktär, den avslöjat tankemönster och även vilka områden som eventuellt behöver healing. Du kan rena och ta bort negativ energi från auran genom att blanda grovsalt i vatten och tvätta dig med detta innan du duschar.

Din aura är en förlängning av din kropp och med den kan du känna den energi som finns runt omkring dig. Om du har tränat dig på detta och kommer in i ett rum där det känns otrevligt, då kan det vara någon annans bekymmer eller ilska du känner, eftersom det avspeglar sig i deras energifält.

Du kan upptäcka din aura genom sitta på en lugn plats, blunda och sträcka ut armarna framför dig med ena handflatan uppåt och den andra neråt. Tryck ihop händerna några gånger, byt sedan läge på dom och fortsätt att trycka, tills du känner att det drar i händerna.
Låt dom sedan falla ner längs sidorna och höj dom sedan långsamt med handflatorna mot varandra. För nu ihop dom mycket långsamt tills du känner ett motstånd men låt inte händerna vidröra varandra.
Nu kan du öppna ögonen och titta med halvslutna ögon på luften runt händerna. Då kan du se en ljusgloria och kanske också en färg runt dom, du kan också känna en stickande eller pirrande känsla och då är det din aura du känner.
Kram och lycka till Barbro