Livgivande grönt

Grönt är den livgivande kraften som strålar ut ur ditt hjärtchakra, den ger lugn och harmoni och är själva kärnan av ditt väsen. Det är också naturens färg som ger avslappning och läkande kontakt med omvärlden. Denna kraft styr förmågan att ta och ge kärlek, omtanke och medkänsla till allt levande och att finna frid inom dig själv. Om vi får obalans i hjärtchakrat kan leda till negativa känslor, som avundsjuka, svartsjuka, och andra negativa känslor som tär på oss.

En ren, klargrön nyans i auran visar på god hälsa, gott omdöme och bra balans och omdöme.
En ljusgrön nyans visar på förmåga att ge healing, andlighet och omtanke och medkännande om andra.
En mörk eller olivgrön nyans visar på avund och missunnsamhet. Om den gröna färgen är oklar eller matt kan det tyda på känslokyla, svekfullhet eller slughet och en gulgrön kan visa på depression och habegär.

Om du känner dig obalanserad eller har en negativ nyans på färgen i ditt hjärtchakra kan du återställa balansen med meditation chakra meditation, du kan också få hjälp med detta genom att titta på något grönt, medan du andas in den uppfriskande gröna energin i ditt hjärtchakra.

Grönt har en kraftfull helande energi som sägs kunna reglerar hjärta och blodtryck, lindra besvär i lungor och bröst och avlägsna giftiga ämnen i kroppen. Det är också den färg som ger mest avslappning av alla, lugnar oroliga nerver vid stress och bidrar till balans och harmoni.

Jag önskar dig kärlek och lycka
Kramar från Barbro